GARMIN-SHARP – 2014 – Wielershirt

 59,95

Wielershirts en wielertruitjes van professionele wielerteams vanaf 1952 tot heden - gesorteerd op land.

LET OP:

Je bestelt een replica van het originele wielershirt. Zowel voor mannen, vrouwen en kinderen. Levering met verborgen lange rits en in zowel korte mouw als lange mouw. Kleine verschillen mogelijk. Zie voorwaarden, modellen en details >>>

Artikelnummer: N/B Categorie:

Product Description

GARMIN-SHARP was een professioneel wielerteam dat actief was in 2014. Het team stond bekend om zijn sterke focus op schone sport en anti-dopingbeleid. GARMIN-SHARP had een diverse selectie van renners uit verschillende landen, waaronder enkele grote namen in de wielersport. In 2014 nam het team deel aan de belangrijkste wielerwedstrijden zoals de Tour de France, de Giro d’Italia en de Vuelta a España. Een van de opmerkelijke prestaties van het team dat jaar was de overwinning van Daniel Martin in de Ronde van Lombardije. Het team werd geleid door Jonathan Vaughters, een voormalig professioneel wielrenner. GARMIN-SHARP was ook bekend om zijn innovatieve benadering van training en technologie. De sponsor, Garmin, leverde geavanceerde GPS-apparatuur en Sharp was een belangrijke partner in de technologie- en communicatiebranche. Het team had een sterke fanbase en werd gewaardeerd om zijn sportiviteit en doorzettingsvermogen.

Additional Information

Jaar

2014

Maat

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

Man / Vrouw

Man, Vrouw

Ploeg

GARMIN

Voor het product GARMIN-SHARP - 2014 - Wielershirt uit 2014 van de ploeg GARMIN () is de werkwijze hier terug te vinden.