Murella-front
Murella Back
Murella-front

MURELLA – MURELLA-ROSSIN-TESIN – 1984 – WIELERSHIRT

 59,95

Wielershirts en wielertruitjes van professionele wielerteams vanaf 1952 tot heden - gesorteerd op land.

LET OP:

Je bestelt een replica van het originele wielershirt. Zowel voor mannen, vrouwen en kinderen. Levering met verborgen lange rits en in zowel korte mouw als lange mouw. Kleine verschillen mogelijk. Zie voorwaarden, modellen en details >>>

Artikelnummer: N/B Categorie:

Product Description

Murella-Rossin-Tesin 1984

Murella-Rossin-Tesin was een Italiaanse wielerploeg die actief was van 1981 tot 1987. Het team nam deel aan vele grote wielerwedstrijden, waaronder de Giro d’Italia en de Ronde van Frankrijk.

In 1984 bestond het team uit een aantal getalenteerde renners, waaronder de Italiaanse kampioen Moreno Argentin en de Belgische sprinter Eddy Planckaert. Het team reed op fietsen van het merk Rossin, dat destijds bekend stond om zijn innovatieve frames en gebruik van lichtgewicht materialen.

De truitjes van het team hadden een opvallend ontwerp met de kleuren rood, geel en zwart. De hoofdsponsor van het team was Murella, een Italiaanse fabrikant van huishoudelijke apparaten.

In 1984 behaalde het team verschillende overwinningen, waaronder etappezeges in de Giro d’Italia en de Ronde van Zwitserland. Het team eindigde ook op de tweede plaats in het ploegenklassement van de Ronde van Frankrijk.

Additional Information

Land

ITALIE

Maat

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

Man / Vrouw

Man, Vrouw

Ploeg

MURELLA

Jaar

1984

Voor het product MURELLA - MURELLA-ROSSIN-TESIN - 1984 - WIELERSHIRT uit 1984 van de ploeg MURELLA (ITALIE) is de werkwijze hier terug te vinden.